Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Databassökningen innehåller ett annat antal variabelmarkörer (2) än antalet argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/grebbhem/public_qa/contentor/wp-includes/functions.php on line 4139
Magento 2 - Contentor

Översättning i Magento 2

Med vår Magentomodul kan du beställa översättningar och innehåll direkt från din backend och automatiskt publicera produkter på nya marknader när texterna är klara.

Contentor API i Magento

Magentomodulen applicerar funktionaliteten i Contentors API direkt i din backend. Efter en enkel installationsprocess är du igång och kan beställa text och översättningar både i bulk eller för enskilda texter.

Vi utvecklar kontinuerligt både API och moduler varför du kan vara säker på att alltid ha en fungerande modul med de senaste funktionerna från vårt API. Exempelvis kan du som Magentoanvändare nyttja de versionshanteringstjänster som Contentor släppte under våren. På det sättet kan du alltid hålla allt textinnehåll som produkt och marknadstexter uppdaterade på samtliga marknader, en nyckel för att driva lika bra affärer på samtliga marknader.

Automatisera översättningsarbetet

Med modulen kan du sätta upp automatiska flöden för dina text och översättningsbehov. Rätt konfigurerat sparar det administrativ tid och ger en kraftigt förkortad tid till marknad.

  • Tillåt modulen att publicera produkter på nya marknader i samma stund som texter kommer tillbaka från Contentor. På det viset kommer ni ut med produkter löpande utan manuell hantering och utan att invänta mer än att texterna korrekturlästs.
  • Skapa automatiska beställningar när nya produkter skapas eller läses in från affärssystem. Lösningen kan kräva viss implementation men ger förutsättningarna för att minimera handpåläggning vid beställningar. Dessutom säkerställer en bra implementation att inga texter glöms eller väntar i onödan.

När lanseras modulen?

Update 2: Vi blev i juni klara med en modul för Magento 2 som nu är på väg ut på Magento marketplace (en process som kan ta flera veckor). Modulen finns färdig att levereras direkt till intresserade kunder redan nu, kontakta kim (kim@contentor.qa.grebban.com) för att lägga vantarna på den färska modulen redan idag.

Update: Efter att vi i maj släppte en uppdaterad version av vår översättningsmodul för Magento 1 har vi fokuserat helt på utvecklingen av en modul för Magento 2. Vi kommer att lansera översättningsmodulen i en första version under juni månad och vi välkomnar därför kontakt med intresserade e-handlare.

 

Features

  • Översätt produkttexter
  • Automatisk import av lokaliserade produkter
  • Auto enable vid import
  • Skicka med kontext vid beställning
  • Fullt överblickbar beställning
  • Log på varje produktsida
  • Rapportvy för översikt av beställningsstatus

Contentor GO!

Det ska vara enkelt att beställa kvalitativa översättningar som e-handlare. Med vårt API eller våra moduler kan du snabbt och smidigt skicka, hämta och publicera dina webbtexter direkt i din e-handelsplattform eller CMS.

Contentor API

Contentor API är den tekniska motorn som driver Contentor GO! Med vårt API kan du skicka och ta emot textbeställningar, versionshantera dina texter, alltid ha full kontroll över dina beställningar – allt från din egen backend.

Kontakta oss för prisförslag och offert

100% Nöjd kund-garanti
Inte bara översättning, utan lokalisering
Flexibilitet & Sekretess