Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Databassökningen innehåller ett annat antal variabelmarkörer (2) än antalet argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/grebbhem/public_qa/contentor/wp-includes/functions.php on line 4139
Sökes: Acquisition Rock Star - Contentor

Sökes: Acquisition Rock Star

Nya kunder och lönsamma affärer. Överträffa, kanske till och med krossa, budget. Låter dessa ord som ljuv musik för dig? Då kan du vara den vi söker. Contentor söker dig som är grym på att inleda och underhålla lönsamma kundrelationer. En bakgrund och ett nätverk inom e-handel är definitivt ingen nackdel. 

Vem är du?

Vi letar efter dig som vet hur man effektivt och professionellt inleder och underhåller långsiktiga och lönsamma affärsrelationer med kunder. Har du en bakgrund och ett nätverk inom e-handel ser vi inte det som en nackdel, tvärtom. Vi tror att du är van vid att arbeta målorienterat med ett tydligt resultatfokus. Vi tror också att du vet hur man vårdar såväl befintliga nyckelkunder som hur man identifierar och inleder nya givande affärsrelationer.

Du motiveras av att spela en central och ansvarsfull roll i ett företags tillväxtresa och vet att försäljning och långsiktiga kundrelationer är viktiga delar av denna. En stark vilja att utvecklas och hela tiden nå nya mål och höjder präglar din personlighet.

Vilka är vi?

Contentor erbjuder optimerat innehåll för svenska och internationella e-handlare. Med hundratals medarbetare i ett internationellt team av skribenter hanterar vi alltifrån produkttexter till bloggande, nyhetsbrev, översättningar och SEO-anpassade texter. Som kund hos Contentor beställer och översätter du enkelt och smidigt stora, och små, mängder text och översättningar.

Vi ser till att du har texterna du behöver, där du behöver dem, när du behöver dem. Med vårt API eller våra moduler kan du snabbt och smidigt skicka, hämta och publicera dina webbtexter direkt i din e-handelsplattform eller ditt CMS.

 

Vad erbjuder vi?

I din roll hos Contentor blir du en del av ett drivet och ambitiöst team med hög energinivå. På Contentor hittar du kollegor som älskar utveckling och utmaningar. Hos oss händer det alltid saker. Kullagatan i centrala Helsingborg är knutpunkten för vår verksamhet. Här hittar du såväl teknisk utveckling som vår systerverksamhet som sysslar med content marketing och redaktionella texter. Är du baserad i någon annan del av landet är det inget problem. 

Våra kunder finns i hela Sverige, Norden och Europa och resor är därför ett vanligt inslag i vardagen bland de av oss med försäljningsansvar. 

Har vi fångat ditt intresse?

Kul! Då hör du av dig till rockstar@contentor.qa.grebban.com. Urvalet sker löpande så vänta inte med att ta kontakt.

Contentor med VD Rebecca Brodd i spetsen.
Är du vår nya medarbetare?
100% Nöjd kund-garanti
Inte bara översättning, utan lokalisering
Flexibilitet & Sekretess